Da vi nu er ved at lægge den mørke vintertid bag os, er det tid til se frem mod foråret med de kommende opgaver.

Vor årlige generalforsamling finder sted i Aktivitetshuset den 28. marts kl. 19:30, hvor vi håber på et stort fremmøde af foreningens medlemmer.

Vort seneste foredrag fandt sted den 31. januar, hvor Kim Greiner levende fortalte de mange fremmødte om de danske interesser for De Vestindiske Øer gennem mere end 250 år og om salget af dem til USA I 1917.

Et nyt foredrag finder sted i Aktivitetshuset den 4. april kl. 19:30, hvor Peter Armfeldt vil fortælle om Skoleskibet Georg Stage. Vi håber også her på et stort fremmøde.

Der er planlagt udflugt med bus den 7. maj til Bjørn Wiinblads hus. Her vil vi blive guidet gennem kunstnerens spændende hjem, hvorefter vi fortsætter til Dyrehavnsbakken, hvor foreningen vil være vært ved en frokost.

Resten af eftermiddagen kan deltagerne frit se på Matador-byen eller andre af de mange oplevelser inden turen går hjem til Slangerup.

Mere om foredrag og udflugt inde i bladet.

Smedjen åbner sæsonen lørdag den 6. maj 2017 kl. 10-13. Vi håber, mange har lyst til at kigge forbi.

Jeg vil slutte med en stor tak til bestyrelse, arkivmedhjælpere og øvrige medlemmer for jeres store engagement i vor forening.

Det lover godt for fremtiden.