Formanden har ordet

Efter en mørk vintertid er det tid til at se frem mod foråret og de kommende opgaver.
Den 27. marts afholder vi vores årlige generalforsamling i Aktivitetshuset, hvor vi  håber på et stort fremmøde af foreningens medlemmer.

Indkaldelsen har tidligere været udsendt sammen med vores nye ”Guide” af seværdigheder for Slangerup og omegn.

Vor næste udflugt finder sted med bus den 13. maj, hvor vi skal besøge Gjorslev Gods under kyndig vejledning af en lokal guide.
Vanen tro vil foreningen tilbyde en frokost til vore deltagere.
Mere om turen og tilmelding kan ses inde i bladet.

Vi ser frem til en fyldt bus.

Den 30. januar besøgte vi  Frederikssund museum, Færgegården, hvor vi  fik en interessant gennemgang af fund fra lokalområdet.
Denne oplevelse vil bliver fulgt op af et foredrag i Aktivitetshuset den 20. marts, af arkæolog og museumsinspektør Palle Østergaard Sørensen fra Roskilde Museum.
Han vil fortælle om andre spændende ting, der er gravet frem i Slangerup og Jørlunde.

Jeg vil benytte lejligheden til at takke bestyrelsen, arkivet, redaktionen og vores øvrige frivillige hjælpere for deres store indsats, idet jeg håber, at året 2018 bliver et godt og spændende år for vores forening.

Jens Lindgreen

Ejegod Tidende

Historisk Forenings medlemsblad, der udkommer kvartalsvis, indeholder spændende artikler om Slangerups historie samt nyt om, hvad foreningen er i gang med lige nu.

Forslag til emner, der ønskes optaget i Ejegod Tidende, er meget velkomne. Så hvis der er et emne, du gerne vil vide lidt mere om, kan du kontakte Historisk Forenings Arkiv eller et bestyrelsesmedlem pr. telefon eller E-mail.

Læs artiklen om Slangerup-grisen, der sad arresteret i 8 måneder

Klik på ovenstående 'Bjælke' og du kommer til:
Lokalbibliografi for Nordsjælland.
Klik i feltet 'Søgning', herefter skriver du i Ejegod Tidende
i 'Søgefeltet' efterfulgt af et klik på 'Søg'.
Nu har du så artikeloversigt for
Ejegod Tidende.

Bestil vores titler her

Sæt et eller flere X og udfyld bestillingsformularen. Almindelig portotakst tillægges.

God læselyst!

Gamle Slangerup Billeder 1-2 kr.10