Formanden har ordet

Julen nærmer sig, og traditionen tro udgiver vi så Ejegod Tidende nr. 4 med nye billeder og historier.
Siden udgivelsen af E.T. nr. 3 har der som bekendt været Jazz festival i byen.
Mange mennesker besøgte Smedjen og udstillingen i smedehuset under festivalen til festlig musik i haven.
Vi håber på en gentagelse næste år.

Vores sidste udflugt i år fandt sted den 17. september, hvor vi besøgte Egnsmuseet i Pederstrup ved Ballerup, her viste 2 guider os rundt i de spændende og hyggelige omgivelser.
Foreningen var herefter vært ved en frokost på Kongemosen i Smørum, vi afsluttede med en sejltur i Københavns Kanaler, før busturen var omme og vi igen var tilbage i Slangerup.
En fin og spændende dag for deltagerne.
Vores seneste foredrag fandt sted den 31. oktober i Aktivitetshuset.
Her fortalte Flemming Jerk levende om Gjorslev Herregård på Stevns.

I den forbindelse bedes I venligst reservere søndag den 13. maj næste år, hvor vi blandt andet planlægger en bustur til netop denne herregård.
De nærmere oplysninger om turen vil følge i E.T. nr. 1 ca. 1. marts 2018.

Smedjen og smedehuset har haft mange besøgende i årets løb, hvor den seneste udstilling har lokket mange indenfor.

Til slut vil jeg gerne takke den øvrige Bestyrelse, Redaktionen, Arkivet med arkivleder Anne-Marie Jørgensen, samt alle vores hjælpere og øvrige medlemmer i foreningen for jeres store engagement og ønske alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår.

Ejegod Tidende

Historisk Forenings medlemsblad, der udkommer kvartalsvis, indeholder spændende artikler om Slangerups historie samt nyt om, hvad foreningen er i gang med lige nu.

Forslag til emner, der ønskes optaget i Ejegod Tidende, er meget velkomne. Så hvis der er et emne, du gerne vil vide lidt mere om, kan du kontakte Historisk Forenings Arkiv eller et bestyrelsesmedlem pr. telefon eller E-mail.

Læs artiklen om Slangerup-grisen, der sad arresteret i 8 måneder

Klik på ovenstående 'Bjælke' og du kommer til:
Lokalbibliografi for Nordsjælland.
Klik i feltet 'Søgning', herefter skriver du i Ejegod Tidende
i 'Søgefeltet' efterfulgt af et klik på 'Søg'.
Nu har du så artikeloversigt for
Ejegod Tidende.

Bestil vores titler her

Sæt et eller flere X og udfyld bestillingsformularen. Almindelig portotakst tillægges. For Landsognsbogen, kr. 40,-