Formanden har ordet

Efter en godt besøgt og vel overstået generalforsamling, hvis resultat kan ses inde i bladet, åbnede vi den  5. maj for sæsonen i Smedjen og smedehuset.

Vi håber naturligvis på samme store interesse fra byens borgere som i de seneste år, og vi glæder os til at fremvise vores nye udstilling i smedehuet ”Lægerne i Slangerup og andet ”godtfolk” fra 1874 -  til …. ∞” og sammen nyde smedehaven med de gamle landbrugsredskaber.

Vores seneste udflugt fandt sted den 13. maj, hvor vi med en fyldt bus besøgte Gjorslev Gods og nød en dejlig frokost i den nærliggende restaurant, traktørstedet Gjorslev Bøgeskov.

Som nævnt i referatet fra generalforsamlingen har vi mistet vores tidligere formand Tage R. Poulsen og Agnes Lund.

Bestyrelsens mindeord følger inde i bladet.

En tidlig udmelding herfra gælder Jazz festivalen, som finder sted den 23. - 26. august, hvor der traditionen tro vil være musik i smedehaven både fredag og lørdag.

Vi ser frem til den hyggelige underholdning.

God sommer til alle!

Jens Lindgreen

Ejegod Tidende

Historisk Forenings medlemsblad, der udkommer kvartalsvis, indeholder spændende artikler om Slangerups historie samt nyt om, hvad foreningen er i gang med lige nu.

Forslag til emner, der ønskes optaget i Ejegod Tidende, er meget velkomne. Så hvis der er et emne, du gerne vil vide lidt mere om, kan du kontakte Historisk Forenings Arkiv eller et bestyrelsesmedlem pr. telefon eller E-mail.

Læs artiklen om Slangerup-grisen, der sad arresteret i 8 måneder

Klik på ovenstående 'Bjælke' og du kommer til:
Lokalbibliografi for Nordsjælland.
Klik i feltet 'Søgning', herefter skriver du i Ejegod Tidende
i 'Søgefeltet' efterfulgt af et klik på 'Søg'.
Nu har du så artikeloversigt for
Ejegod Tidende.

Bestil vores titler her

Sæt et eller flere X og udfyld bestillingsformularen. Almindelig portotakst tillægges.

God læselyst!

Gamle Slangerup Billeder 1-2 kr.10